Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

DO IT LIKE....



ADRIANA LIMA

Το πασίγνωστο μοντέλο της Victoria's secret, κατάγεται απο τη Βραζιλία, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους σε καλλιστεία όπως αυτός του "Super model of Brazil" στο διαγωνισμό του Ford models και σε διαγωνισμό του ίδιου πρακτορίου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση ώς "Super model of the World" τον επόμενο χρόνο. 

Από το 2003 μέχρι το 2009 ήταν το πρόσωπο της Maybelline και συμμετείχε στην καμπάνια των ρούχων Guess το 2000.
Όταν ήταν μικρή, ήταν περισσότερο ένα-ντροπαλό- αγοροκόριτσο παρά  μια "mini diva". Διάβαζε συνέχεια,και το ονειρό της ήταν να γίνει παιδίατρος(!). Αλλά η ζωή και η ομορφιά της, είχαν άλλα σχέδια γι' αυτήν.
Σήμερα η Adriana Lima, είναι μητέρα μιας πανέμορφης κόρης και γυναίκα του γνωστού παίκτη του μπάσκετ Marko Jaric.
Σίγουρα δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή, η απίστευτη ομορφιά της και το καλοσχηματισμένο κορμί της βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό...
Adriana Lima has her own secrets....

Όσον αφορα τη διατροφή της, η Adriana Lima τρώει ό,τι θέλει αλλά πάντα σε μικρή ποσότητα.Όπως η ίδια είπε: "Λατρεύω τα κέϊκ, τη σοκολάτα και το κρέας! Δεν θα μπορούσα ποτέ να σταματήσω να τα τρώω."
Δεν είναι υπέρ του να μην τρώμε ό,τι μας αρέσει,αλλά πάνταα βάζει όρια στις διατροφικές απολαύσεις της.
Η καθημερινή διατροφή της, αποτελείται απο 4 γεύματα:
  • Τρώει ένα πλήρες πρωϊνό,
  • Το μεσημεριανό της περιέχει συνήθως μικρές ποσότητες κρέατος και πάντα λαχανικά,
  • Τις αρέσουν πολύ τα σνάκς που περιέχουν μέλι, σοκολάτα αλλά και φρούτα,
  • Και για βραδινό προτιμάει κάτι ελαφρύ, όπως μια σαλάτα, αφού όπως η ίδια λέει κοιμάται καλύτερα όταν έχει φάει κάτι ελαφρύ το βράδυ.
  • Η ίδια επίσης έχει τονίσει πως πρίν απο κάθε show, κόβει τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη την προηγούμενη μέρα και προτιμάει τις πρωτείνες.
Σίγουρα η διατροφή της έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση του υπέροχου σωματός της, αλλά χωρίς τη γυμναστική η -30χρονη πλέον-βραζιλιάνα καλλονή δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τις άψογες αναλογίες της.

Όσον αφορά τον τρόπο εκγυμνασής της λοιπόν, της αρέσει πολύ το μπόξ και η Capoeira.Η Capoeira, είναι βραζιλιάνικος χορός που συνδυάζει μουσική, χορό και αερόμπικ.
Η ίδια λέει : "Μου αρέσει πολύ το κορμί μου. Δεν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτό ακόμα." Και εμείς δεν θα διαφωνήσουμε!!

Τέλος όσον αφορά τα beauty tips του supermodel, της αρέσει όπως είναι φυσικό να περιποιείται τον εαυτό της. Γι'αυτό το λόγο χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα περιποίησης σώματος, όπως κρέμες και λοσιόν.
Τα μαλλιά και το πρόσωπο ενός μοντέλου είναι σημαντικός παράγοντας της δουλειάς τους και γι'αυτό τα περιποιείται και τα δύο σε συνεχή βάση.
Τα μαλλιά της φθείρονται σε κάθε fashion show που συμμετέχει και γι'αυτό κάνει κάθε εβδομάδα μάσκα περιποίησης μαλλιών,την οποία κρατάει για μισή ώρα και μετά την ξεβγάζει με ζεστό νερό.
Όσον αφορά το πρόσωπο της και το μακιγιάζ που της αρέσει να κάνει, το μοντέλο δίνει βάση σε 3 σημεία του προσώπου της: Τις βλεφαρίδες, τα μάγουλα, και τα χείλη.
Οι βλεφαρίδες της θέλει πάντα να είναι μακριές και τονισμένες, στα μαγουλά της χρησιμοποιεί συνήθως bronze πούδρα για να τονίσει τα ζυγωματικά της, και στα χείλη της της αρέσει να βάζει διακριτικά λιπ γκλός.


Σίγουρα η Adrina Lima είναι μια γυναίκα- πρότυπο, αλλά μην ξεχνάτε: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ!!

xoxo, fashion girl;)

2 σχόλια:

  1. ωραίο το post για την Lima.Δοκίμασε να γράφεις στα αγγλικά ώστε να καταλαβαίνουν τι λες και από άλλες χώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thank you marthuli mou:):) perimenw na to sunithisw kai meta tha ginei k afto:P:P <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου