Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η δαντέλα είναι διαχρονικό ύφασμα…της γιαγιάς μου της αρέσει η δαντέλα, η μαμά μου αγαπάει τη δαντέλα, και εγώ απλά λατρεύω καθετί που έχει δαντελένιες λεπτομέρειες.

Από το 2010 μέχρι και φέτος η δαντέλα συνεχίζει να κάνει δυναμικές εμφανίσεις στο χώρο της μόδας και στα μεγαλύτερα fashion shows. Φορέματα, φούστες, ακόμα και μπλουζάκια με λεπτομέρειες από το διαχρονικό αυτό  ύφασμα βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας.
Ένα δαντελωτό ρούχο και πιο συγκεκριμένα, ένα δαντελωτό φόρεμα, μπορεί άνετα να φορεθεί σε μια βραδινή έξοδο χωρίς να κουραστούμε ιδιαίτερα να ψάξουμε αξεσουάρ που του ταιριάζουν.
 Τα μαύρα φορέματα με λεπτομέρειες και σχέδια από δαντέλα, δεν θα μας αφήσουν ποτέ παραπονεμένες, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλές σταρ του Χόλυγουντ και fashion icons , τα επιλέγουν για επίσημες εξόδους τους. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε και εμείς?
Το μαύρο δαντελωτό φόρεμα, έχει πολλές θετικές πλευρές. Αρχικά είναι ένα ρούχο που δεν μας αναγκάζει να ξοδέψουμε μια περιουσία για να το αποκτήσουμε, αφού μπορούμε να το βρούμε σε πολύ καλές τιμές και καλή ποιότητα ακόμα και σε μαγαζιά όπως τα Zara, H&M, Bershka, κοκ.
Επίσης, όταν βάλουμε ένα τέτοιο φόρεμα, τα περεταίρω αξεσουάρ είναι υπερβολή. Το μόνο που χρειάζεται να συνδυάσετε είναι τα παπούτσια και η τσάντα. Τα παπούτσια συνήθως επιλέγουμε να είναι γόβες  στους τόνους του μαύρου, άσπρου ή μπεζ ( ανάλογα με τα χρώματα του φορέματος) και η τσάντα πάντα σε μικρό μέγεθος στα χρώματα του μαύρου.
Το μόνο αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα τέτοιο outfit είναι ένα διαμαντένιο, διακριτικό μενταγιόν ή διαμαντένια, μικρά σκουλαρίκια για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στον chic αέρα σας.





Ένα τόσο girly και ρομαντικό ρούχο όμως δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και στην καθημερινότητά μας. Για ένα casual, καθημερινό ντύσιμο με κυρίαρχο τη δαντέλα, συνήθως προτιμούμε τη δαντέλα σε λευκούς τόνους.
Η λευκή δαντέλα σε φορέματα, φούστες και μπλουζάκια, δίνει μια αίσθηση αγνότητας, ρομαντισμού αλλά και αισθησιασμού ταυτόχρονα.






Εκλεπτυσμός και ρομαντισμός σε ένα μόνο ρούχο, είναι ότι χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα μας για ένα ρομαντικό ραντεβού, και όχι μόνο..
Φορέστε την άσπρη δαντέλα παντού, ακόμα και στο γήπεδο του τένις.. Άσπρες δαντελωτές φουστίτσες με άσπρα τοπάκια με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο, κοντά χαριτωμένα φορεματάκια, μπορούν να σας κάνουν να νοιώσετε και πάλι παιδί.
Το σύμβολο, αυτό  της αθωότητας όμως μπορεί και να μετατραπεί σε ρόκ outfit με την κατάλληλη διάθεση. Φορέστε λοιπόν πάνω από το χαλαρό άσπρο δαντελωτό φόρεμα σας ένα δερμάτινο τζάκετ, μποτάκια σε μαύρο ή μπεζ χρώμα, τα κατάλληλα αξεσουάρ και όλα αλλάζουν, τόσο απλά.!
Μικρά τσαντάκια και διαμαντένια αξεσουάρ είναι οι must have   λεπτομέρειες για ένα ρομαντικό ντύσιμο με δαντέλα, όποια ώρα της ημέρας και αν φορεθούν.
Αγαπήστε τη δαντέλα και συνδυάστε την απλά και χωρίς υπερβολές, και σίγουρα θα σας αγαπήσει και αυτή.





xo,xo FG!!<3

2 σχόλια:

  1. poli oraio post,analitikotato k xrisimo!prosopika latreuo tin dantela tin 8eoro poli 8iliki leptomereia!

    fashionable.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. seuxarstw polu!!:) kai egw pistevw oti einai apo ta pio thulika ufasmata, giaoles tis epoxes kai ola ta gousta!!:) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου