Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα t-shirt εμπνευσμένο από τη νεα κολεξιόν των Dsquared!Το απόλυτο  σύμβολο των ΗΠΑ φέτος μετατρέπεται σε supper trend. Εμπνευστείτε από τις πιο διάσημες κολεξιόν και δημιουργήστε εύκολα μόνες σας το δικό σας..Αμερικάνικο όνειρο!
Υλικά που θα χρειαστείς:  ένα φανελάκι ή t-shirt της επιλογής σου, μπογιές για υφάσματα στα χρώματα της Αμερικανικής σημαίας και 2-3 πινέλα με διαφορετικό πάχος. 

Σε ένα χαρτόνι σχεδιάστε πρόχειρα τον τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως το φαντάζεστε, για να σας βοηθήσει στα επόμενα βήματα.


Με ένα πινέλο μεσαίου μεγέθους ζωγραφίστε κατα μήκος, στο μισό της μπλούζας,3 κόκκινες λωρίδες μέχρι το μέσον και στο άλλο μισό της,  3 κόκκινες λωρίδες που θα φτάνουν μέχρι το τέλος του ρούχου.


Έπειτα, σχεδιάστε 3 αστέρια σε ένα χαρτονι και κόψτε τα με ένα ψαλίδι.Τοποθετείστε τα χάρτινα αστέρια στο μέρος της μπλούζας που αφήσατε απείραχτο και ζωγραφίστε από πάνω τους με μπλε μπογιά. Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία μέχρι να δημιουργηθούν τόσες σειρές με αστέρια, όσο να φτάσει το συγκεκριμένο σχέδιο μέχρι την άκρη του ρούχου. 
Τέλος, γεμίστε προσεχτικά τα κενά που δημιουργήθηκαν από τα χάρτινα αστέρια, με λευκό χρώμα, για καλύτερο αποτέλεσμα.Τόσο απλά και εύκολα έχετε αποκτήσει το απόλυτο summer trend, που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ στις καλοκαιρινές σας εξόδους.

1 σχόλιο:

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου