Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το κάπνισμα ΔΕΝ είναι στη μόδα.!

Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε..Αλλά είναι τόσο ωραίο όταν κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους.
Η Carine Roitfeld, που δούλευε ώς editor σε περιοδικά μόδας για πολλά χρόνια, χρησιμοποιούσε σε αυτά πολλές φωτοραφίες μοντέλων και celebrity που κάπνιζαν και με αυτό τον τρόπο παρούσιαζε το κάπνισμα ώς κάτι σέξυ και καλό. Μετά απο χρόνια καριέρας στο χόρο, κατάλαβε το λάθος της, και ζητώντας συγνώμη, υποσχέθηκε να μην ξαναχρησιμοποιήσει τέτοιες φωτογραφίες ποτέ ξανά.

Φωτογραφίες μοντέλων και celebrity που καπνίζουν, χρησιμοποιήθηκαν αρκετά σε περιοδικά μόδας, τόσο που αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι το κάπνισμα είναι μια συνήθεια όχι μόνο των κοινών ανθρώπων, αλλά και εκείνων της showbiz.
Ακόμα, οι νέοι ανθρώποι και ιδιαίτερα  εκείνοι που είναι παθιασμένοι με το χώρο της μόδας , αυτό το εξέλαβαν λανθασμένα, πιστεύοντας πως το κάπνισμα είναι σέξι και δείχνει αυτοπεποίθηση.

Η Carine Roitfeld, αποφάσισε να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο της μόδας σχετικά με το κάπνισμα. Εξέφρασε λοιπόν τη στάση της απέναντι στο τσιγάρο με μια της δήλωση που έθεσε το κάπνισμα ΕΚΤΟΣ ΜΟΔΑΣ.
Σε αυτή της τη δήλωση η editor της Vogue Παρισιού, δεσμεύτηκε στο ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει τσιγάρα σε καμία φωτογράφιση μόδας πλέον, λέγοντας πως υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να γίνει μια φωτογραφία ενδιαφέρουσα.

Τα λόγια της Roitfeld, είναι τα παρακάτω:

Το κάπνισμα είναι εθιστικό και επιβλαβές για τον οργανισμό του ανθρώπου, και σίγουρα όσο λιγότερες φωτογραφίες δημοσιεύονται με celebrities που καπνίζουν, τόσο καλύτερο θα είναι για όλους.
Ας ελπίσουμε ότι και άλλα ανώτερα στελέχη στο χώρο της μόδας, θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Carine Roitfeld.

xoxo FG.! :)




1 σχόλιο:

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου