Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Gossip Girl: από την τηλεοπτική σειρά στη νέα σειρά ρούχων.!!


Τα glamorous outfit της Serina και της Blare, δεν είναι πλέον άπιαστα όνειρα για τις κοινές θνητές. Από τις 26 Σεπτεμβρίου, μαζί με το καινούργιο νέο επεισόδιο GG για αυτή τη σεζόν, ο οίκος μόδας Romeo & Juliet, θα λανσάρει δημοσίως την ολοκαίνουργια σειρά ρούχων του “Gossip Girl” που είναι βασισμένη στο look των 2 πρωταγωνιστριών της σειράς.

Ο πέμπτος κύκλος της Αμερικάνικης σειράς, θα αρχίσει με τις καλύτερες προοπτικές αφού τη μέρα που οι fans θα περιμένουν με αγωνία να αρχίσει ο καινούργιος κύκλος επιτέλους, θα μπορέσουν να επισκεφθούν τις μπουτίκ Neiman Marcus και Saks Fifth Avenue, όπου θα λανσάρεται η κολεξιόν που βασίζεται στα ρούχα της σειράς. Μην στεναχωριέστε όμως αν δεν μπορείτε να βρεθείτε πέρα από τον Ατλαντικό μέχρι τις 26, οι πιο “μακρινές” fans, μπορείτε να ψάξετε τη συλλογή αυτή στα site των 2 εμπορικών, κάντε μια βόλτα από εκεί...
Η νέα αυτή κολεξιόν, θα έχει ρούχα εμπνευσμένα από τη girly γκαρνταρόμπα της Blare Waldorf και τα glamorous ρούχα της Serina Van Der Woodsen, αλλά δυστυχώς δεν θα έχει τη boheme γκαρνταρόμπα της Vanessa Abrams και τη rock'n'roll της Jenny Humphrey.

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος!! Τα ρούχα που θα λανσάρει ο οίκος Romeo & Juliet, στην κολεξιόν Gossip Girl, θα είναι παρόμοια με αυτά που φοράνε οι 2 Αμερικανίδες star στη σειρά, αλλά πολύύύύ πιο φθηνά, αφού οι τιμές τους δεν θα ξεπερνάνε τα 150€.

 

Τώρα έχουμε 2 λόγους να περιμένουμε την 26η Σεπτεμβρίου!!Μέχρι τότε, πάρτε μια γεύση από την Gossip Girl κολεξιόν..














 
xoxo FG ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου