Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

70'S ARE BACK!!

 
Όσες από εσάς ζήσατε την εποχή των 70’s ήρθε η ώρα να θυμηθείτε τα νιάτα σας και να ξεσκονίσετε άλμπουμ, φωτογραφίες, και την γκαρνταρόμπα σας για να βρείτε τον παλιό σας εαυτό.
Ψηλόμεσα σορτς, έντονα χρώματα,maxi φορέματα, πουά και ρίγες και τζίν καμπάνα παντελόνια, κάνουν την επανεμφάνιση τους δυναμικά
       





Μην φοβηθείτε να τολμήσετε εάν επιλέξετε αυτό το στυλ. Βάλτε χρώματα, σκισίματα, animal print, βούλες, φιόγκους, μπαντάνες και καπέλα και αναδείξτε τον πιο πόπ και εκκεντρικό χαρακτήρα σας. Οι πιο.. συντηρητικές απλά φορέστε το τζίν σορτσάκι σας, μια ωραία μπλούζα και glamour αξεσουάρ και ήσαστε έτοιμες για πάν ενδεχόμενο.!
Για μια πρωινή- καθημερινή εμφάνιση, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα μια τζίν mini φούστα με ένα top σε έντονο χρώμα, ένα κοντό φλοράλ ή δαντελωτό  φόρεμα που συνδυάζεται με σαγιονάρες ή ακόμα και με κοντά μποτάκια, ή ακόμα για μια πιο… φθινοπωρινή εμφάνιση, ένα παλτό σε κόκκινο ή κίτρινο χρώμα, ένα τζίν και γαλότσες σε έντονο χρώμα πάλι.
To 70’s στυλ όμως μπορεί να φορεθεί άφοβα και για μια βραδινή έξοδο. Ένα μακρύ μάξι φόρεμα με χρώματα και διάφορα σχέδια, σακάκια με βάτες και τρία τέταρτα μανίκι, φόρμες ολόσωμες υφασμάτινες αλλά και τζίν, πλατφόρμες και μια διάθεση άνεσης και ανατροπής, είναι ό, τι πρέπει για ένα τέτοιο look.



xo,xo fashion girls!!<3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου