Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Oh captain, my… shoes!!

Φορέσαμε τη μαρινιέρα μας, τα καπέλα μας, τα αξεσουάρ μας, και ήρθε η ώρα να επιλέξουμε παπούτσια!!! Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στα ψώνια ακόμα και σε αυτή την οικονομική κατάσταση που όλοι μας βρισκόμαστε.(;)
Για να μην πάμε για ψώνια στα τυφλά όμως αυτό το καλοκαίρι, εμείς ήμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε για τους κατάλληλους τύπους παπουτσιών που ταιριάζουν γάντι σε ένα navy look.
Τα χρώματα που κυριαρχούν και στα παπούτσια σε αυτό το στυλ, είναι το μπλε σκούρο, το κόκκινο, το άσπρο και φυσικά οι πολυαγαπημένες και σικ ρίγες.
Ακόμα και αν επιλέξουμε φλάτ παπούτσια για ένα καθημερινό ντύσιμο ή ψηλοτάκουνα για ένα πιο επίσημο look, οι χρωματισμοί και το ύφος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι το γνωστό για το navy στυλ: χρώματα, ναυτικοί κόμποι, ρίγες, φιόγκοι και ένας συνδυασμός άνεσης και  εκλεπτυσμού.
Για όσες επιλέξουν ένα απλό casual style, οι κύριες επιλογές είναι τρείς.
Αρχικά οι αγαπημένες και βολικές μπαλαρίνες που είναι παντός καιρού. Αυτό το στυλ ντυσίματος επιβάλει μπαλαρίνες σε χρωματισμούς του κόκκινου, άσπρου, μπλε σκούρο ή μια μίξη όλων αυτών. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά για ακόμα μια φορά, το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν φιόγκοι στα παπούτσια, οι ρίγες στους παραπάνω χρωματισμούς ή ακόμα και σόλα από ψάθα.



Τα σανδάλια, η κλασική καλοκαιρινή επιλογή σε παπούτσια, για να ταιριάζουν απόλυτα στο navy look μας, θα πρέπει να θυμίζουν …κάτι από θάλασσα. Πρέπει να είναι απλά, λιτά και απέριττα αλλά ταυτόχρονα να θυμίζουν καλοκαίρι έχοντας λεπτομέρειες από σχοινιά, ψάθα, άγκυρες, γλάρους, περίεργους κόμπους ή και έντονα χρώματα στις αποχρώσεις του καλοκαιρινού ντυσίματος μας.

Τέλος, για ένα ακόμα πιο άνετο καθημερινό σύνολο, παπούτσια τύπου all star αλλά λίγο πιο κομψά  με κορδόνια και χρώματα σε σκούρο μπλε, κόκκινο και άσπρο θα ταίριαζαν τέλεια με ένα άσπρο παντελόνι, μια μπλούζα μαρινιέρα και μια τσάντα που να ταιριάζει στο χρώμα των παπουτσιών.





Για όσες η άνεση είναι δευτερεύων παράγοντας και λατρεύετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, το navy look έχει και για εσάς πολλές επιλογές.
Οι πλατφόρμες κατά κύριο λόγο, είναι η νούμερο ένα επιλογή όχι μόνο για το συγκεκριμένο τύπο ντυσίματος, αλλά γενικά για τις καλοκαιρινές μας βραδιές. Επιλέξτε τις κλασικές  πλατφόρμες με ναυτικά σχοινιά ή ψάθα  σε όλη τη σόλα να δίνει ύψος και έντονα χρώματα ή ρίγες στο ύφασμά τους. Ή ακόμα επιλέξτε μια παραλλαγή πλατφόρμας, όπου μόνο στο μπροστά μέρος του παπουτσιού χρησιμοποιείται το σχοινί ή η ψάθα  στη σόλα για να δώσει παραπάνω ύψος και πίσω το κλασικό τακούνι κυριαρχεί.



Για όσες δεν κουράζεστε να φοράτε τα κλασικά ψηλοτάκουνα παπούτσια ακόμα και το καλοκαίρι στο νησί, επιλέξτε τακούνια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα  στα χρώματα που αναφέραμε, πάλι με λεπτομέρειες όπως οι ρίγες, τα διακριτικά φιογκάκια και οι άγκυρες.




Το καλοκαίρι έφτασε, οπότε βιαστείτε να αγοράσετε φθηνά και εκθαμβωτικά καλοκαιρινά παπούτσια, έχοντας ως σύμμαχο και βοηθό στα ψώνια σας, τις ιδέες που σας δώσαμε.

xoxo.FGirls.!<3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου