Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Παπούτσια για… safari!!

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για παπούτσια!! Αγαπάμε τα παπούτσια γιατί είναι θαυματουργά, το κάθε στυλ ντυσίματος ταιριάζει με τα κατάλληλα παπούτσια, αλλά το κάθε παπούτσι μπορεί να είναι pass partout, μπορεί να ταιριάξει με όλα τα στυλ σε όλες τις εποχές, αν φορεθεί σωστά.
Τα animal print παπούτσια, λειτουργούν σε αυτή την τάση ως αξεσουάρ, δηλαδή μπορούν και αυτά όπως και τα αξεσουάρ, να δημιουργήσουν μόνα τους την τάση χωρίς να χρειαστεί να φορεθεί ένα ρούχο με animal print λεπτομέρειες.
Και επειδή η τάση αυτή κυριαρχεί χειμώνα καλοκαίρι, τα παπούτσια που τη συνοδεύουν, δεν μπορούν παρά να κυκλοφορούν με καλοκαιρινό αλλά και χειμωνιάτικο αέρα…
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Το καλοκαίρι λατρεύει τα ζωώδη ένστικτα μας, και γι αυτό η μόδα του καλοκαιριού δεν μας αφήνει παραπονεμένες αναφορικά με το safari look που όλες λατρεύουμε.
Σαγιονάρες, πλατφόρμες, γόβες, με άγριες διαθέσεις κάνουν τη δυναμική τους εμφάνιση κάθε καλοκαίρι.
Αυτό που αγαπάμε πολύ σε αυτή την τάση όσον αφορά τα παπούτσια είναι οι εκκεντρικές πλατφόρμες που πρωταγωνιστούν στο animal print trend κάθε καλοκαίρι. Ξύλο και χοντρές πλατφόρμες που δίνουν όγκο στο παπούτσι και ύψος σε εμάς, λατρεύονται κάθε καλοκαίρι από τις πιο εκκεντρικές.
Για τις πιο.. ήρεμες δυνάμεις, σαγιονάρες, πέδιλα και οι κλασσικές γόβες, που φοριούνται χειμώνα καλοκαίρι, είναι εδώ να τους ξυπνήσουν τις πιο άγριες διαθέσεις τους με τον πιο κομψό τρόπο.




ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
Ο χειμώνας γενικά επιτάσσει μπότες ψηλές, αλλά και μποτάκια, με τακούνια ή χωρίς, και η τάση του animal print ακολουθεί της επιταγές της μόδας.
Τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο με λεπτομέρειες τιγρέ, ή με όλο το ύφασμα τους σε αυτό το χρώμα,  κυριάρχησαν αυτό το χειμώνα. Κυρίως ψηλοτάκουνα μποτάκια σε αυτό το στυλ, φορέθηκαν με total black outfit. Μαύρα κολλητά παντελόνια, κολάν ή φορέματα σε αυστηρή, κολλητή  γραμμή ταιριάζουν τέλεια με αυτό το είδος παπουτσιών.
Ακόμα, από τις μεγαλύτερες μάρκες παπουτσιών αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και οι ψηλές animal print μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο. Με τακούνι ή χωρίς, οι μπότες αυτές μπορούν να φορεθούν σε όλες τις ώρες της ημέρας, συνδυασμένες με ένα μαύρο κολάν, μια μαύρη ζιβάγκο μπλούζα και πολλά βραχιόλια εμπνευσμένα από τη ίδια τάση.



Αλλά και οι κλασικές μπαλαρίνες εμφανίστηκαν φέτος το χειμώνα σε πολλά σχέδια εμπνευσμένα από το animal print look. Στα κλασσικά χρώματα της τάσης (μπεζ- καφέ - μαύρο- άσπρο) ή και σε πιο εκκεντρικά χρώματα, αυτά τα είδη παπουτσιού λατρεύτηκαν από όλες μας. Οι μπαλαρίνες έχουν το πλεονέκτημα ότι φοριούνται χειμώνα καλοκαίρι, και συνδυάζονται πολύ εύκολα και απλά  και τις δύο εποχές.





 


Όπως σε όλα τα αξεσουάρ της τάσης αυτής, προσέξτε στις υπερβολές. Ειδικά το καλοκαίρι(που είναι συνυφασμένο με τη λιτότητα), αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα παπούτσι ή μια πλατφόρμα με animal print σχέδια, ντυθείτε όσο πιο απλά γίνεται.

                                                               xxx.FG<3 ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου