Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

STARS GONE WILD!!

Ο άγριος και ατίθασος χαρακτήρας των σταρ δεν κρύβεται εύκολα.. Πέρα από την ανατρεπτική και καθόλου ήρεμη ζωή που ζούνε όλοι τους, πολλοί αποφασίζουν να αναδείξουν τον εκκεντρικό χαρακτήρα τους μέσα από το ντύσιμο τους υιοθετώντας συχνά το πασίγνωστο και αγαπημένο safari look.
Ας σχολιάσουμε και ας εμπνευστούμε από τις στιλιστικές επιλογές των σταρ γι αυτή την τάση της μόδας.

Αξεσουάρ.




Η animal print τσάντα, είναι ένα must κομμάτι της συγκεκριμένης τάσης. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, όταν επιλέγουμε μια μεγάλη τσάντα με έντονο το animal print στοιχείο δεν χρειάζεται να φορέσουμε τίποτα άλλο που να θυμίζει αυτή την τάση, γιατί η ίδια η τσάντα δημιουργεί το look αυτό.
Οι παραπάνω σταρ, ξέρουν καλά να συνδυάζουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ χωρίς υπερβολές. Ρούχα και παπούτσια σε μαύρους τόνους είναι η τέλεια επιλογή για να μην δείχνει too much το υπόλοιπο σύνολο κρατώντας αυτή την τσάντα.



Το animal print φουλάρι, είναι ακόμα ένα αξεσουάρ που με πολύ απλό τρόπο μας βοηθάει να υιοθετήσουμε το συγκεκριμένο στυλ, και το γνωστό μοντέλο Bar Rafaeli το ξέρει καλά από ότι φαίνεται.
Το μοντέλο συνδύασε το D&G λεοπάρ φουλάρι της με μαύρο παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ στο χρώμα του λαδί που ταιριάζει τέλεια με τους καφέ τόνους του φουλαριού. Εσείς αν φοβάστε να μπλέξετε τα χρώματα μπορείτε να φορέσετε ένα καφέ τζάκετ ή ακόμα ένα μαύρο.




Η Rihanna, ανατρεπτική και εκκεντρική όπως πάντα, διάλεξε να δώσει στην casual εμφάνιση της ένα τόνο από safari look, φορώντας μια φαρδιά λεοπάρ κορδέλα στο κεφάλι της.
Η επιλογή του total black outfit και της μπεζ τσάντας ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει, από τη στιγμή που υπερβάλει με την επιλογή της κορδέλας αυτής.


Ρούχα.





Η Kate Moss, fashion icon και πρότυπο για όλα τα στυλ ντυσίματος, αυτή τη φορά επέλεξε να δημιουργήσει ένα animal print look φορώντας μια λεοπάρ γούνα ως το γόνατο.
Η επιλογή αυτή του μοντέλου μάλλον έχει ως σκοπό να ταιριάξει δύο διαφορετικά στυλ, αφού μέσα από τη γούνα φοράει ένα βραδινό, σικ φόρεμα σε λαδί τόνους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν τα ταίριαξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού και τα χρώματα είναι ταιριαστά και τα αξεσουάρ της είναι ουδέτερου στυλ, σε τόνους του μαύρου.
Μην τολμήσετε να ταιριάξετε δυο διαφορετικά στυλ αν δεν ήσαστε η Kate Moss, γιατί μπορεί να είναι καταστροφικό. Αν θέλετε να φορέσετε ένα λεοπάρ παλτό, προτιμήστε καλύτερα  ένα μαύρο κολλητό- μεσάτο φόρεμα που φτάνει ως τα γόνατα, για μια πιο safe επιλογή.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι η γούνα της είναι συνθετική, αλλιώς ποιος να κρυφτεί από τους οικολόγους!?



Το σούπερ μόντελ Ζιζέλ, φόρεσε ένα animal print τζάκετ, για μια καθημερινή, πιο casual εμφάνιση.
Το τζάκετ αυτό δείχνει μια πιο pop διάθεση της τάσης αυτής, και η Ζιζέλ μπόρεσε και την ανέδειξε με τον πιο σωστό τρόπο.



Η πανέμορφη ηθοποιός Μέγκαν Φόξ, αναδεικνύει το safari look με τον πιο απλό αλλά ταυτόχρονα εκθαμβωτικό τρόπο.
Η ατίθαση σταρ του Χόλυγουντ, επέλεξε να αναδείξει αυτό το χαρακτηριστικό της με μια μπλούζα που κυριαρχούν τα animal print χαρακτηριστικά. Η μαύρη ζώνη στη μέση και το μαύρο τζιν ήταν η καλύτερη επιλογή  για να υιοθετήσει το safari look χωρίς υπερβολές.



Και η νεαρή ηθοποιός Miley Cyrus ξέρει να φοράει το animal print και όχι να.. την φοράει. Το casual ντύσιμο της στηρίζεται στην απλότητα και αναδεικνύει με τέλειο τρόπο την τάση του safari look.
Ένα κοντό και αέρινο λεοπάρ φόρεμα είναι ότι καλύτερο για την ηλικία της, και η μαύρη μεγάλη τσάντα που το συνδύασε δίνει την αίσθηση της απλότητας και της άνεσης που ταιριάζουν στα 19 της  χρόνια. Μπράβο Miley!

Συμπέρασμα : Το safari look είναι στενά συνδεδεμένο με την απλότητα! Οι υπερβολές σκοτώνουν το look, με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο που ένας κυνηγός σκοτώνει μια τίγρη.. Οπότε, παραδειγματιστείτε από την απλότητα των σταρ και βάλτε τη δική σας πινελιά στο στυλ σας.


xxx. Fgirls.!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου