Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Παπούτσια με στυλ.!!


 Η αποκορύφωση σε ένα outfit είναι τα παπούτσια!! Παραδεχτείτε το, οι περισσότερες από εμάς πρώτα κοιτάμε τα παπούτσια σε ένα ντύσιμο και μετά το υπόλοιπο look.
Όσο περίεργο και αν ακούγεται , οι επιλογές στα παπούτσια για ένα ρόκ ντύσιμο είναι πιο ενδιαφέρουσες και από τις επιλογές που έχουμε σε αυτόν τον τομέα  ακόμα και για ένα cocktail dress, όπου οι φανταχτερές και εκθαμβωτικές  γόβες πρωταγωνιστούν.
Στο συγκεκριμένο στυλ υπάρχουν δύο είδη παπουτσιών που μπορούμε να συνδυάσουμε στο ίδιο ντύσιμο: τα μποτάκια και αθλητικά παπούτσια και τα τακούνια και ψηλοτάκουνες μπότες και μποτάκια με αστραφτερές λεπτομέρειες.



Αθλητικά παπούτσια τύπου all star φθαρμένα και με γκλάμουρ λεπτομέρειες, μποτάκια μαύρα με ενσωματωμένα φερμουάρ, τρούξ  και αλυσίδες είναι αναμφίβολα  η απόλυτη ρόκ επιλογή για ένα απλό καθημερινό ρόκ ντύσιμο. Συνδυάζονται εύκολα με κάθε επιλογή ρούχου, με τζίν σορτσάκια, με τζιν κολλητά παντελόνια, με μαύρους σωλήνες παντελόνια αλλά και με κολάν για όσες έχουν το κατάλληλο σώμα όπου ένα παπούτσι με τέτοιο όγκο δεν θα τονίσει περιττά κιλά σε γοφούς και μηρούς.

Με το ίδιο όμως στυλ ντυσίματος, και χωρίς να πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές στα ρούχα σας για μια βραδινή έξοδο, μπορείτε να ταιριάξετε στο ρόκ στυλ σας μια πινελιά γκλάμουρ και φανταχτερής διάθεσης.



Ψηλοτάκουνες γόβες, μπότες και μποτάκια που φτάνουν ως τους αστραγάλους, είναι οι τέλειες επιλογές για ένα ρόκ βραδινό σύνολο.
Μην ξεχνάμε όμως ότι σε μια ρόκ εμφάνιση οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Διαμάντια, χρυσά και ασημένια τρούξ, φερμουάρ και wild λεπτομέρειες, είναι must για οποιοδήποτε είδος παπουτσιού για μια βραδινή ρόκ εμφάνιση.  Αν επιλέξετε πέδιλα ή ακόμα και μποτάκια, σίγουρα οι επιλογές σας αυτές θα πρέπει να τυφλώνουν τους γύρω σας με την λάμψη τους.
Τολμήστε λοιπόν το ρόκ ντύσιμο, όχι μόνο γιατί είναι και θα παραμείνει στη μόδα, αλλά και επειδή σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές, εκθαμβωτικές και ταυτόχρονα ανατρεπτικές  στον αγαπημένο για όλες μας τομέα της μόδας, αυτό των παπουτσιών.


xoxo.FG ;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου