Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ζωώδη… ένστικτα.!!

Θάλασσα, ψαράκια, γλάροι, δελφίνια, τίγρεις και ζέμπρες!! Κάτι φαίνεται να είναι αταίριαστο;  Και όμως.. και στην παραλία μπορούμε να μεταμφιεστούμε σε άγρια ζώα, φορώντας ένα animal print μαγιό.  
Το animal print ύφασμα, δεν φοριέται μόνο σε βραδινές εξόδους και πρωινές βόλτες στα σοκάκια των νησιών, φοριέται και στην  παραλία.!
Μπικίνι ή ολόσωμο, το animal print μαγιό είναι μια κλασσική επιλογή για την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές μας στις παραλίες το καλοκαίρι.
Το μπικίνι σε αυτό το στυλ, δεν κυκλοφορεί μόνο στους κλασσικούς χρωματισμούς του animal print ( μπεζ-καφέ- μαύρο- άσπρο), μπορεί να φορεθεί και σε πιο ασυνήθιστα χρώματα όπως το γαλάζιο, το ροζ,   το κόκκινο, αλλά πάντα με λεπτομέρειες που θυμίζουν ζώα της άγριας δύσης.
Για να φορέσετε το συγκεκριμένο μπικίνι, δεν χρειάζεται να έχετε ένα αψεγάδιαστο σώμα, αλλά πρέπει να προσέχετε όσες έχετε μικρό στήθος, γιατί τα έντονα σχέδια, πάντα τονίζουν τις ατέλειες, οπότε όσες δεν φημίζεστε για το στήθος σας, επιλέξτε ένα μονόχρωμο μπικίνι, που δεν θα τονίσει παραπάνω αυτή σας την ατέλεια ή αν τα ζωώδη ένστικτα σας δεν μπορούν   να συμβιβαστούν με μονοχρωμίες, απλά φορέστε από κάτω ένα τιγρέ μπικίνι και ταιριάξτε το με ένα μονόχρωμο σουτιέν ταιριστό με τα χρώματα του από κάτω μέρος.     







Τα ίδια περίπου ισχύουν και για το ολόσωμο, animal print μαγιό, αλλά με μερικούς παραπάνω περιορισμούς.




Το ολόσωμο μαγιό σε αυτό το στυλ υφάσματος, μπορούμε να το βρούμε σε διάφορα σχέδια και  χρώματα, αλλά πάντα με το σήμα κατατεθέν του animal print- τα χαρακτηριστικά της ζέμπρας και της τίγρη.
Στο ολόσωμο animal print μαγιό, προσέχετε πολύ(!). Όπως είπαμε, τα έντονα χρώματα τονίζουν τις ατέλειες και τις αναδεικνύουν, όχι με τον καλύτερο και πιο ευγενικό τρόπο. Ιδιαίτερα στο ολόσωμο μαγιό που ,όπως έχουμε πει, δεν κρύβει τα παραπάνω κιλά και τις ατέλειες αλλά αντίθετα τα κάνει να φαίνονται πιο έντονα. Οπότε, αν δεν έχετε ένα σώμα ομοιόμορφα πλασμένο, μην φορέσετε αυτό το μαγιό! Δεν χρειάζεται να ήσαστε μοντέλο για να το βάλετε, απλά πρέπει οι αναλογίες του σώματος σας να είναι ομοιόμορφες και σωστά δομημένες.
Βγάλτε τον άγριο εαυτό σας στις παραλίες και σιγουρευτείτε ότι επιλέξατε το κατάλληλο μαγιό για το δικό σας σώμα.

                              xoxo, Fgirls.!<3




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου