Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Άλλος για τη βάρκα μας…


Βίρα τις άγκυρες και βάλε πλώρη ...για το πλέον καθιερωμένο καλοκαιρινό outfit. Μπλε και άσπρες ρίγες, κόκκινες λεπτομέρειες, χρυσά αξεσουάρ και πλατφόρμες είναι οι σίγουρες επιλογές μιας γυναίκας για κάθε καλοκαίρι.
Το navy look, δίνει μια αίσθηση κομψότητας και αέρα πελαγίσιου στο στυλ μας.
 Δεν χρειάζεστε πολλά για να το υιοθετήσετε! Μια ριγέ μπλούζα στα χρώματα της θάλασσας, ένα άσπρο παντελόνι ή μια φούστα , ένα ζευγάρι κόκκινες πλατφόρμες, μια όμορφη και σικ κόκκινη τσάντα , μαντίλι στο κεφάλι και γυαλιά τύπου Jackie Kennedy  και ήσαστε έτοιμες να σαλπάρετε.




Τολμήστε να συνδυάσετε χρώματα όπως το μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις,  τις ρίγες, και τις άγκυρες και σίγουρα αυτή η επιλογή θα σας ανταμείψει καταλλήλως.
Για να υιοθετήσετε αυτό το στυλ δεν χρειάζονται υπερβολές και προς θεού(!) μην δημιουργήσετε έναν οπτικό λαβύρινθο με τις ρίγες. Δεν είναι αναγκαίο να βάλετε πάνω ρίγες, κάτω ρίγες, στην τελική οι ρίγες μπορούν απλά να κυριαρχήσουν μόνο σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ του ντυσίματος σας.


Αν λοιπόν φοβάστε τα ριγέ ρούχα και δεν ήσαστε σίγουρες γι‘ αυτή την επιλογή, απλά φορέστε ένα άσπρο κοντό, υφασμάτινο φόρεμα και βάλτε στη μέση σας ένα μαντίλι με κόκκινες μπλέ και άσπρες ρίγες που μπορείτε να βρείτε παντού και σε καλές τιμές- κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο.
Μια άλλη ιδέα για να υιοθετήσετε το navy look χωρίς ακρότητες, είναι να δώσετε βάση στη λεπτομέρεια. Καραβόπανο, ψάθα, άγκυρες και σχοινιά μπορούν να σας διευκολύνουν ( και δεν εννοώ για να τα χρησιμοποιήσετε κατά μεσοίς του πελάγου ή σε κάποια απόμακρη παραλία).  Άγκυρες που κρέμονται σε κολιέ, βραχιόλια ή και σε σκουλαρίκια είναι η καλύτερη επιλογή αξεσουάρ για ένα τέτοιο ντύσιμο, και ακόμα τσάντες και πλατφόρμες με λεπτομέρειες από υφάσματα όπως σχοινιά και καραβόπανο θα σας αναδείξουν σε επίτιμα μέλη του ναυτικού –στιλιστικού- ομίλου.
Μην ξεχνάτε: οι παραπάνω συμβουλές είναι για να υιοθετήσετε το look στα σοκάκια των νησιών ή στην πόλη, αν θέλετε να σαλπάρετε στα βαθιά ξεχάστε τα τακούνια, τα μαντίλια και τα αξεσουάρ, η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίπτωση είναι ένα μπουφάν και αθλητικά άνετα, και ανθεκτικά παπούτσια. Είναι δύσκολη η δουλειά του καπετάνιου, ακόμα  και του πληρώματος.



xoxo.Fgirls!!:)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου