Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

HAIR ISSUES..!



Καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιος …και βραδινή  υγρασία!! Όχι και ο καλύτερος σύμμαχος για τα μαλλιά μας. Και επειδή δεν ήμαστε μεγιστάνες και δεν πάμε διακοπές με το στυλίστα και τον κομμωτή μας a la μπρατσέτα, εγώ είμαι εδώ να σας δώσω ιδέες για εύκολα και in fashion χτενίσματα γι’ αυτό το καλοκαίρι!
Αρχικά, μην φρικάρετε με την υγρασία και το φούντωμα των μαλλιών, απλά εκμεταλλευτείτε το(!) Όγκος και ανέμελα χτενίσματα είναι και φέτος στη μόδα, και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιστολάκι και ένας αφρός για όγκο, ανακατέψτε λίγο τα μαλλιά και έτοιμες!!




Μια δεύτερη εναλακτική είναι οι χαλαρές πλεξούδες και οι χαλαροί σινιόν κότσοι. Χαρίζουν ένα χαλαρό και ανέμελο look και είναι μια απλούστατη ιδέα. Απλά στεγνώστε τα μαλιά σας , χρησιμοποιείστε ένα λαστιχάκι και μερικά τσιπμιδάκια και έτοιμες για μια καλοκαιρινή εμφάνιση. 






Τέλος, το πιο απλό και πιο καλοκαιρινό αξεσουάρ για κομψά και ανέμελα χτενίσματα… οι κορδέλες! Αυτές θα μας βγάλουν από τον κόπο να χάσουμε ώρα από τη βραδινή μας έξοδο και θα μας διευκολύνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί, ως το βράδυ, αναδεικνύοντας με τέλειο τρόπο, το ηλιοκαμένο μας πρόσωπο.

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν κρατάνε για πολύ δυστυχώς, οπότε εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή και μην χάνετε χρόνο παλεύοντας με τη βούρτσα και το πιστολάκι.

xo.xo Fgirls!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου