Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τα παιδιά των λουλουδιών!!


Καλωσόρισες καλοκαίρι!! Καλωσόρισες λαμπερέ ήλιε!! Αυτή η εποχή, δεν μας ενθουσιάζει μόνο για το γεγονός ότι ο καιρός φτιάχνει, οι πεταλούδες και οι μελισσούλες κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και για το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ανακαινίσουμε τις ντουλάπες μας!!
Βάλτε στη λεβάντα λοιπόν τα μαύρα, σκούρα, καταθλιπτικά, χειμωνιάτικα πουλόβερ σας και καθώς ανθίζουν τα λουλούδια, ήρθε η ώρα να ανθήσει και η γκαρνταρόμπα σας.
Τα φλοράλ ρούχα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας.  Οι  D&G , λάτρεις των φλοράλ υφασμάτων, για ακόμα μια φορά παρουσίασαν τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια. Φορέματα, φόρμες, φούστες, και όλα αυτά σε έντονα- καλοκαιρινά χρώματα, γεμάτα από μιμόζες, τριαντάφυλλα, ορτανσίες, φρέζες, βιολέτες..


Δεν χρειάζεται όμως να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε το πολυπόθητο φλοράλ outfit γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η εταιρεία H&M, πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας, και πάντα σε χαμηλές τιμές, σε συνεργασία με τη Zizel, παρουσίασε τη νέα συλλογή της που είναι βασισμένη σε φλοράλ μάξι φορέματα, και φόρμες. Τρέξτε πριν εξαντληθούν!


Συμβουλή: ΠΡΟΣΟΧΗ στις υπερβολές όταν φοράτε τέτοια υφάσματα!! Οι μέλισσες  τον Αύγουστο καραδοκούν.

xxx.FG!!:)

                                       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου