Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Shhhh… it’s a secret!!


Το ξέρω, είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι το καλοκαίρι έχει ήδη έρθει  και οι παραλίες περιμένουν να κατακρίνουν όλες τις ατασθαλίες που κάναμε ένα χρόνο τώρα, αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση!
Ας δούμε τη θετική πλευρά, το νέο και μοναδικό μαγαζί Victorias secret που άνοιξε στην Κηφισιά, είναι ο μόνος λόγος να χαιρόμαστε για πρώτη φορά που θα πρέπει να κάνουμε τα καλοκαιρινά μας ψώνια, εννοώντας.. μαγιό! Ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν υπέροχα μπαίνοντας στο ναό των εσωρούχων και των μαγιό? Οι επιλογές είναι πολλές, για όλες τις γυναίκες, για κάθε ηλικία και κάθε σωματότυπο.
Τα μπικίνι φέτος έχουν την τιμητική τους. Έντονα χρώματα, με βούλες, ρίγες και animal print κυριαρχούν στη νέα κολεξιόν της Victorias secret.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και την επιλογή ενός ολόσωμου μαγιό. Αλλά προσοχή(!) τα ολόσωμα μαγιό επειδή καλύπτουν το σώμα, δεν σημαίνει ότι καλύπτουν και τις ατέλειες, αντιθέτως τις αναδεικνύουν! Γι’ αυτό λοιπόν, αν έχετε περιττά κιλά στο στομάχι ή στους γλουτούς, επιλέξτε καλύτερα ένα μικροσκοπικό μπικίνι με σχοινάκι στα πλάγια.
 Τέλος για όσες έχουν μικρό στήθος, η καλύτερη επιλογή είναι ένα τριγωνικό μπικίνι, και όχι στράπλες το οποίο χρειάζεται περισσότερα… προσόντα για να αναδειχθεί.
Το καλοκαίρι και η θάλασσα είναι για να τα απολαμβάνουμε, και όχι για να πανικοβαλλόμαστε, γι’ αυτό αφήστε κάθε σας αναστολή και… βουτήξτε στα βαθιά.!







have a magic summer!!<3

xoxo.FG<3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου