Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Κάντο όπως οι σταρ.!


Το navy look αγαπιέται πολύ όχι μόνο από πολλούς διάσημους οίκους μόδας και από εμάς βεβαίως, αλλά και από πολλές celebrity παγκόσμια.
Ας αναλύσουμε βήμα βήμα τις στιλιστικές τους επιλογές και ας εμπνευστούμε από ορισμένες ιέρειες του στυλ.
(1)

(2)


Η Blake Lively,γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Σερίνα στη σειρά Gossip Girl, μας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι «το’ χει» όσον αφορά τις στιλιστικές της επιλογές. 
Ως λάτρης της μόδας λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από την τεράστια γκαρνταρόμπα της το navy outfit.
Το φόρεμα που φοράει στην πρώτη φωτογραφία είναι ο ορισμός του navy στυλ. Ρίγες μπλε και άσπρες, κόκκινες λεπτομέρειες και κουμπιά, δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας, καλοκαιριού και εκλεπτυσμού στο στυλ της νέας ηθοποιού.
Όπως κάθε style icon όμως, δεν θα μπορούσε να μην κάνει τη δικιά της παραλλαγή στην κλασσική και διαχρονική μαρινιέρα. Στην δεύτερη φωτογραφία η Blake, επιλέγει να συνδυάσει ένα  απλό τοπ με ρίγες με μια εκθαμβωτική, γεμάτη γκρι πούλιες, μίνι φούστα. Από πάνω επιλέγει να φορέσει ένα μακρύ σουέτ σακάκι στα χρώματα που επιβάλλει το navy look. Τα αξεσουάρ της( τσάντα και παπούτσια) είναι σε ήρεμους τόνους, αφού έχει τολμήσει να χρησιμοποιήσει στο ντύσιμο της τόσο διαφορετικά είδη υφασμάτων. Επίφοβα η επιλογή της ηθοποιού, αλλά αν έχετε την ικανότητα να συνδυάζετε τόσο καλά τόσο δύσκολα κομμάτια, τολμήστε το και εσείς.



Αγαπημένο σύμβολο της μόδας και supermodel της δεκαετίας του ’90, η Kate Moss, δεν θα μπορούσε να μην υιοθετούσε το navy look.
Χωρίς να έχει ίχνος υπερβολής το ντύσιμο της, καταφέρνει να ταιριάξει τέλεια όλα τα χαρακτηριστικά- λεπτομέρειες αυτού του look. Ένα σκούρο blue jean, μια μαρινιέρα με ρίγες μαύρες και άσπρες, ένα μαντίλι μαύρο , τσάντα και μπαλαρίνες στο ίδιο χρώμα, και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: το κόκκινο κοντό τζάκετ.  
Η Kate Moss , σίγουρα μας δίνει με τον τέλειο τρόπο μια ιδέα για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε όλα τα must have κομμάτια αυτού του στυλ, για μια καθημερινή μας έξοδο.


(1)

(2)


Style icon, μοντέλο και ηθοποιός, η Σιένα Μίλερ, τα έχει όλα και συμφέρει. Αγαπημένο στυλ ντυσίματος της πανέμορφης σταρ, είναι το navy look, το οποίο επιλέγει καλοκαίρι και χειμώνα.
Στην πρώτη φωτογραφία, η Σιένα Μίλερ, ταιριάζει με τέλειο τρόπο ένα απλό φανελάκι με ρίγες μπλε, με μια υφασμάτινη, ψηλόμεση, μίνι φούστα. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ της κυμαίνονται στους τόνους του καφέ που δίνει μια αίσθηση απλότητας για ένα καθημερινό ντύσιμο.
Σε μια χειμερινή της έξοδο, η σταρ, καταφέρνει με τέλειο τρόπο να ταιριάξει όλα τα χρώματα του navy look χωρίς να φαίνεται εκτός εποχής. (φωτογραφία 2)  Τζίν παντελόνι, σκούρο μπλε μπλουζάκι, ψηλοτάκουνα παπούτσια και τσάντα στο ίδιο χρώμα, και ένα φανταστικό κόκκινο δερμάτινο τζάκετ. Καταφέρνει να ταιριάξει τη ροκ της διάθεση με τα χρώματα του navy στυλ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και εμείς τη θαυμάζουμε γι’ αυτό.
(!) ΠΡΟΣΟΧΗ(!) Και οι σταρ κάνουν στιλιστικά λάθη, μην αντιγράφετε τα πάντα, μπορεί να μην σας βγει σε καλό.

Σε καμία περίπτωση μην αντιγράψετε τη Νικόλ Ρίτσι σε αυτή της την εμφάνιση. Animal print καπέλο, μαρινιέρα, και βελούδινο παντελόνι, δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα, αντιθέτως φαίνεται σαν να διάλεγε ρούχα στο σκοτάδι. Γι ΄ αυτό προσέξτε τι θα επιλέξετε για να εμπνευστείτε.
xoxo,FG<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου