Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ, απο τη MAC.!



Η μέρα μεγάλωσε, ο ήλιος λάμπει, η διάθεση είναι στα ύψη, t- shirts και μπλουζάκια που καλύπτουν τα βασικά, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.  Η καλοκαιρινή διάθεση είναι πλέον γεγονός, γι’ αυτό πρέπει να ενημερωθούμε και για τις νέες τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ για το 2011.
Η πασίγνωστη και λατρεμένη, από όλες τις γυναίκες, μάρκα καλλυντικών MAC προτείνει τρία διαφορετικά είδη μακιγιάζ γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Για της πιο ανατρεπτικές, η MAC προτείνει ένα pop μακιγιάζ. Έντονα χρώματα στα μάτια και χείλια είναι τα βασικά αυτού του trend. Πορτοκαλί χείλια, γαλάζιες ματ σκιές, πράσινα lipstick, υγρές έντονες σκιές, μάσκαρα σε αποχρώσεις του μοβ, μπλε, πράσινο. Η επιδερμίδα προφανώς πρέπει να μην έχει τίποτα το έντονο, λίγο πούδρα και σχεδόν καθόλου ρουζ, πρέπει να κυριαρχούν σε αυτό το κατά τ’ άλλα έντονο μακιγιάζ.

Για τις γυναίκες που δεν θέλουν να τραβάνε τα βλέμματα με την εκκεντρικότητα τους, η MAC προτείνει ένα γυμνό- minimal μακιγιάζ. Η φυσική ομορφιά τονίζεται σε όλο της το μεγαλείο, η πούδρα και το make up, είναι οι σύμμαχοι μας σε αυτό το μακιγιάζ. Τέλεια επιδερμίδα, με γήινους τόνους για το πρόσωπο , nude χρώματα για τα χείλια, έντονα φρύδια, και λίγη μάσκαρα για τα μάτια. Thats all!!



 Τέλος, το κλασικό καλοκαιρινό  μπρονζέ look παραμένει για ακόμα μια φορά στις επιλογές μας(ΕΥΤΥΧΩΣ!). Ανοίξτε λοιπόν τα νεσεσέρ σας, και χρησιμοποιήστε και φέτος τις μπρονζέ πούδρες σας, την τερακότα σας, και τις χρυσές σας σκιές. Τα πράγματα εδώ είναι απλά: ένα λίγο πιο καφέ make up για βάση, μια πούδρα που θα μας κάνει να φαινόμαστε πιο ηλιοκαμένες και από τον Γαβαλά, ένα γκλός δροσερό, και σκιές στα χρώματα του χρυσού και του καφέ, και μη ξεχνάτε ποτέ την μάσκαρα!!


xxx..FG<3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου