Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Into the wild..accessories.!

Τα αξεσουάρ πάντα ολοκληρώνουν ένα ντύσιμο ή και αναδεικνύουν την τάση που επιλέγουμε να φορέσουμε.
Στην περίπτωση του animal print μόνο με τα απαραίτητα αξεσουάρ μπορούμε να.. φορέσουμε την τάση αυτή. Όταν υπερβάλουμε με το animal print,μπορεί να.. δαγκώσει, γι αυτό και αν χρησιμοποιήσουμε απλά τα κατάλληλα αξεσουάρ για τη συγκεκριμένη τάση μπορούμε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο animal print outfit.
Τσάντες, φουλάρια, ζώνες, βραχιόλια, είναι μόνο μερικά από τα αξεσουάρ που αναδεικνύουν με τον καλύτερο και πιο απλό τρόπο τον άγριο και ατίθασο χαρακτήρα μας.
Ζώνες.





Ζώνες με ζεμπρέ και τιγρέ χαρακτηριστικά είναι το must αξεσουάρ για ένα animal print ντύσιμο. Μπορείτε να τις φορέσετε με ένα total black outfit και να τις συνδυάσετε με παπούτσια του ίδιου υφάσματος ή ακόμα με μια τσάντα παρομοίου τύπου.
Τσάντες.





Τσάντες, τσαντάκια, πορτοφόλια, και όλα αυτά θυμίζοντας την Κρουέλα Ντε Βίλλ, περιτυλιγμένα από animal print σχέδια. Οι μεγάλες τσάντες, καλό θα ήταν να φοριούνται με ένα casual ντύσιμο, χωρίς πολλές υπερβολές, αφού μια τέτοια τσάντα από μόνη της τραβάει τα βλέμματα. Ταιριάξτε την με ασορτί μπαλαρίνες ή μια ασορτί διακριτική ζώνη.
Βραχιόλια.






Σε ένα safari look τα μεγάλα βραχιόλια είναι must, κυρίως στα χρώματα του καφέ και μαύρου. Τέτοια βραχιόλια θα βρείτε παντού, σε μαγαζιά όπως τα accessories ,Zara ,H&M  και θα μπορέσετε να τα συνδυάσετε με μεγάλη ευκολία με το άγριο ντύσιμο σας. Σε αυτό το στυλ ντυσίματος η μόνο υπερβολή που είναι αποδεκτή είναι στα βραχιόλια. Φορέστε πολλά μεγάλα βραχιόλια μαζί και κάνετε μίξη αυτά που έχουν animal print σχέδια με σκέτα βραχιόλια στα χρώματα του animal print που διαλέξατε. Προσοχή(!) υπερβάλετε με τα βραχιόλια αλλά μόνο αν σκοπεύετε να βασιστείτε στις λεπτομέρειες και στα αξεσουάρ για να αναδείξετε αυτό το look.
Φουλάρια.
Ακόμα ένα must have αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το safari look σας, είναι τα φουλάρια και οι πασμίνες με σχέδια animal print. Τα φουλάρια δίνουν έναν ανέμελο αέρα στο άγριο αυτό στυλ και είναι σήμα κατατεθέν ενός casual outfit. Όπως όλα τα αξεσουάρ αυτής της τάσης, αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της ένα τέλειο animal print outfit. Ταιριάξτε τη με βραχιόλια ίδιου τύπου, παπούτσια ή τσάντα και αφήστε τις λεπτομέρειες να μιλήσουν ακολουθώντας  κατά βάση ένα total black outfit.




Θυμηθείτε ότι ένα απλό ντύσιμο μπορεί να σας κάνει να φανείτε όμορφη και λαμπερή. Μην κάνετε υπερβολές λοιπόν, και κυρίως σε αυτή την τάση της μόδας. Τονίστε το ντύσιμο σας με απλά αξεσουάρ και μην στολίζεστε σα χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι… να σας κρεμάσουν λαμπάκια.
xxx.FG<3
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου