Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Σταρ σε άνθηση!!!


Δεν είσαι η μόνη που χαίρεται που ήρθε το καλοκαίρι, ο ήλιος λάμπει τις περισσότερες ώρες της μέρας, τα πουλάκια κελαηδούν, και έχεις ήδη φορέσει τα φλοράλ σου ρούχα και τις κοντές σου φουστίτσες για βόλτες στην καυτή Αθήνα ή τα κοσμοπολίτικα νησιά. Και οι διάσημες σταρ του Χόλυγουντ το κάνουν, και αυτό ελπίζω να σε κάνει να νοιώσεις και εσύ η ίδια μια σταρ ακλουθώντας τις τάσεις της μόδας .
Ας σχολιάσουμε μερικές από τις καλύτερες « ανθισμένες» παρουσίες της showbiz..



Η Blake Lively, για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστεί στις στιλιστικές μας εμπνεύσεις. Η ιέρεια του στυλ, σε ένα από τα επεισόδια της σειράς που πρωταγωνιστεί ( Gossip Girl), φόρεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φλοράλ φούστα, που ομολογουμένως δύσκολα συνδυάζεται.
Η ψηλόμεση, σομόν φούστα της ηθοποιού με λεπτομέρειες από μπλε και ηλεκτρίκ λουλουδάκια, συνδυάστηκε τέλεια με ένα ηλεκτρίκ τοπάκι και ένα μακρύ, μπλε γιλέκο. Τα παπούτσια και η τσάντα της, είναι σε nudge τόνους, αφού με τόσα χρώματα στα ρούχα της, δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι παραπάνω. Μπράβο Blake!

(1)

(2)

Μια από τις πιο κλασσικές φιγούρες που σχολιάζεται έντονα για τις στιλιστικές της επιλογές, η Nichole Richie, υιοθετεί πολλές φορές αυτό το στυλ για τις καθημερινές τις βόλτες.
Βασικό χαρακτηριστικό ενός τέτοιου ρούχου, είναι η άνεση που προσφέρει, ακόμα και αν μιλάμε για μπλούζα, φούστα, ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα. Γι’ αυτό το λόγο τα χρησιμοποιεί σε πολλές καθημερινές εμφανίσεις της και η Nichole.
Στην πρώτη φωτογραφία η σταρ, επέλεξε να συνδυάσει  ένα φλοράλ, άνετο μπλουζάκι σε κόκκινο χρώμα με άσπρες λουλουδάτες λεπτομέρειες, με ένα απλό σκούρο τζίν και σκούρες καφέ μπότες που ταιριάζουν τέλεια με το κόκκινο μπλουζάκι της.
Στη δεύτερη φωτογραφία, επέλεξε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα, με λεπτομέρειες  στα χρώματα του  πορτοκαλί, του μπεζ και του μπλε και το συνδύασε με μπλε τσάντα και σανδάλια, κάνοντας το ρούχο να φαίνεται ακόμα πιο υπέροχο.

Η Leighton Meester , συμπρωταγωνίστρια της Blake Lively στη σειρά  Gossip Girl , έχει αναδείξει πολλές φορές στη σειρά τον ρομαντικό και girly χαρακτήρα της, γι’ αυτό το λόγο και τα φλοράλ ρούχα είναι η αδυναμία της.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η ηθοποιός επέλεξε το αγαπημένο φλοράλ outfit για μια επίσημη έξοδο της. Το συγκεκριμένο φόρεμα, δεν είναι τόσο αέρινο όσο γνωρίζουμε τα φορέματα τέτοιου στυλ, έχει μια αυστηρή γραμμή που γίνεται φανερή με τις μαύρες λεπτομέρειες στα πλάγια και τη ζώνη στη μέση. Τα παπούτσια της Leighton είναι ψηλοτάκουνα μαύρα σανδάλια, τα οποία θα ταίριαζαν τέλεια με το υπόλοιπο ντύσιμο αν δεν φορούσε αυτές τις μαύρες κάλτσες. Κατά τα άλλα, το ρούχο είναι ιδανικό για μια απογευματινή επίσημη, ανοιξιάτικη έξοδο.


Το φλοράλ στυλ, δεν θέλει υπερβολές, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο ρούχο και να συνδυάσετε τα σωστά αξεσουάρ, και μην διστάσετε να έχετε ως πρότυπα εμφανίσεων τις παραπάνω κυρίες χωρίς όμως να βγάζετε το προσωπικό σας στοιχείο από κάθε σας εμφάνιση.


                                             xo,xo, FGirls!<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου