Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ!!!


Σίγουρα όλοι μας έχουμε φοβίες, μια ή και περισσότερες. Ποιός θα φανταζόταν όμως ότι θα μπορούσε να φοβάται τα ίδια πράγματα με έναν στάρ του Χόλιγουντ όπως η Μαντόνα που έχει δείξει ότι δεν φοβάται...ούτε το θεό.


Η Μαντόνα λοιπόν, έχει δηλώσει ότι τρέμει απο φόβο όταν ακούει κεραυνούς.(!) Ποιός θα το περίμενε ότι μια τόσο μεγάλη στάρ της πόπ,που δεν ταράζεται απο κακόβουλα σχόλια και κουτσομπολιά, θα μπορούσε να ταραχτεί...μια βροχερή μέρα!!


Ακόμα μια στάρ που έχει μια «κοινότυπη» φοβία είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία όχι μόνο αηδιάζει στην όψη μιας κατσαρίδας, αλλά και το φοβάται περισσότερο απο κάθε άλλο. Τί πιο φυσιολογικό.(?)




Ακόμα, η Τζένιφερ Λόπεζ, φοβάται το σκοτάδι.Η ίδια έχει πει πως ο άντρας της είναι πάντα αυτός που κλείνει τα φώτα πρίν πάει στο κρεβάτι και αυτό μόνο εάν η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ήδη κοιμηθεί! Να δώ τώρα που χώρισε, ποίος θα την σώζει κάθε βράδυ..


Μια απο της πιό περίεργες φοβίες είναι αυτή της Νικόλ Κίντμαν (πέραν από αυτή του χρόνου, που την απαλίνει με πλαστικές επεμβάσεις). Η καρδιά της Νικόλ Κίντμαν, σταματάει να χτυπά όταν βλέπει... πεταλούδες. Δεν θα λέγαμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πλανίτη που τρομάζουν με αυτά τα χαριτομένα πλασματάκια.


Ο Ορλάντο Μπλούμ, καταρρίπτει τη φήμη του γοητευτικού άντρα, όταν παραδέχεται ότι φοβάται τα - φιλήσυχα- γουρούνια, και έτσι δικαιολογεί και το λόγο που δεν τρώει χοιρινό.

Τέλος, ακόμα ένας γόης του Χόλιγουντ, ο Τζόνυ Ντέπ, ομολογεί ότι ακόμα, στα 48 του χρόνια,φοβάται..τους Κλόουν! Σίγουρα θα είχε κάποιο παιδικό τραύμα..δεν εξηγείται αλλιώς.

Celebrity ή όχι λοιπόν, όλοι έχουμε το δικαίωμα να έχουμε φοβίες, σε όλες τις ηλικίες.Απο τις πίο περίεργες μέχρι τις πιο φυσιολογικες.



xo xo, Fashion Girls!!:)
                                     


2 σχόλια:

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου