Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κόσμημα της ρόκ.!


Για όσες από εσάς λατρεύετε τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, σίγουρα θα λατρέψετε και  το ρόκ outfit αφού είναι «ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» και όχι μόνο.
Για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο στυλ, πρέπει να επικεντρωθούμε στα αξεσουάρ. Φουλάρια, κοσμήματα, τσάντες και ζώνες είναι αυτά που απογειώνουν ένα ροκ ντύσιμο.
Οι μακάβριες νεκροκεφαλές εδώ μπορούν να μετατραπούν σε λαμπερά κοσμήματα γεμάτα γκλίτερ και διαμάντια. Μην φοβηθείτε να γεμίσετε ένα ρόκ στυλ ντυσίματος με νεκροκεφαλές στα αξεσουάρ σας, σας εγγυώμαι ότι κανένας δεν θα τρομάξει, ίσα ίσα όλοι θα σας θαυμάζουν για αυτή τη στιλιστική σας παρέμβαση.  Νεκροκεφαλές σε δαχτυλίδια, κολιέ, φουλάρια, και μπλούζες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις άγριες διαθέσεις σας.


Η δεύτερη must λεπτομέρεια για τα ρόκ αξεσουάρ σας είναι τα τρούξ. Ζώνες με τρούξ, τσάντες με τρούξ, δερμάτινα τζάκετ και παπούτσια με τρούξ, δίνουν μια αίσθηση δυναμικότητας και εκκεντρικότητας στο στυλ σας χωρίς υπερβολές. Για ένα ρόκ outfit, οι υπερβολές στα τρούξ είναι αναγκαίες και καθόλου απαγορευτικές.



 Τέλος, τα κοσμήματα σας αυτή τη φορά, καλό θα ήταν να κυμαίνονται στα χρώματα του μαύρου, χρυσού και ασημένιου, αφού η ρόκ ιδεολογία δεν είναι συνώνυμη με τα έντονα χρώματα. Φορέστε μεγάλα δαχτυλίδια,  δερμάτινα βραχιόλια, μακριά σκουλαρίκια και κολιέ.
Tip: Όσο περισσότερα μεγάλα δαχτυλίδια φοράτε, τόσο το καλύτερο, όμως αν επιλέξετε να στολίσετε το look σας με δαχτυλίδια μην το υπερφορτώσετε με περεταίρω κοσμήματα σε λαιμό και αυτιά.






Δώστε λοιπόν την ένταση που χρειάζεται αυτό το στυλ με αξεσουάρ και κοσμήματα, όμως προσοχή(!) όσο καλό μπορούν να κάνουν οι υπερβολές σε ένα τέτοιο outfit, τόσο κακό αποτέλεσμα μπορούν να προκαλέσουν. Κάντε υπερβολές, όμως με ένα συγκεκριμένο τύπο αξεσουάρ ή κοσμήματος ( π.χ  μόνο στα δαχτυλίδια, μόνο στα κολιέ, μόνο στα τρούξ, ή μόνο στα αξεσουάρ με νεκροκεφαλές).


xxx Fgirls :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου