Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Θαλασσόλυκοι γένους θηλυκού!!

Οι φουσκωτές μπάλες, έτοιμες. Τα φουσκωτά στρώματα, έτοιμα. Καπέλα, ψάθες, γυαλιά, αντηλιακό, όλα μέσα στη μεγάλη στιλάτη θαλάσσια  τσάντα μας.
Για όσες όμως δεν θέλουν να ξεχωρίζουν μόνο με τα φαντασμαγορικά καπελά τους και τις μεγάλες φουσκωτές τους μπάλες, ένα μαγιό με άποψη είναι ακριβώς ότι χρειάζονται.
Το navy look, δεν είναι μόνο ένα στυλ ντυσίματος για τις καλοκαιρινές εξόδους μας, αλλά φυσικά είναι και το κατάλληλο look για να υιοθετήσουμε στις παραλίες.
Η μόδα για τα navy μαγιό, εντάσσει την ψυχολογία και τη διάθεση μας σε μια εποχή όπου οι γυναίκες είχαν το απαραίτητο στυλ ακόμα και στις παραλίες χωρίς όμως να δείχνουν προκλητικές και αφήνοντας τους άντρες να φαντάζονται όσα είναι καλά κρυμμένα.












Μαγιό στις αποχρώσεις του άσπρου και του μπλε, με ρίγες ή και μικρές λεπτομέρειες από άσπρες γραμμές στα καλοσχηματισμένα ολόσωμα είναι τα must αυτού του παραθαλάσσιου στυλ.
Εδώ, η μόδα προτείνει κατά κύριο λόγο ολόσωμα μαγιό, που καλύπτουν διακριτικά το μπούστο και πολλές φορές καταλήγουν να μοιάζουν με ένα είδος ολόσωμου σορτς, αφού καλύπτουν και τους γλουτούς με σέξι τρόπο, φτάνοντας ως τους μηρούς. 
Για τις πιο μοντέρνες εκδοχές του navy ολόσωμου μαγιό, οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτείνουν ολόσωμα που με δυσκολία κρύβουν την περιοχή της κοιλιάς. Σχέδια, σέξι κοψίματα και στολίδια σε όλο το μήκος του κορμού, αποκαλύπτουν με αισθησιακό τρόπο το σήμα κατατεθέν του μεσογειακού σωματότυπου: τη μέση.

 




Το γεγονός όμως ότι η το navy look ενσαρκώνει στοιχεία της εποχής του ’50 που οι γυναίκες με δυσκολία αποκάλυπταν το σώμα τους στην παραλία, δεν μας απαγορεύει τον 21ο αιώνα να εντάξουμε τα στοιχεία αυτού του στυλ σε κάτι πιο.. αποκαλυπτικό.
Τα αγαπημένα μας μπικίνι λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση μπορούν να έχουν δύο μορφές.
Αυτή που θυμίζει περισσότερο ένα pin up girl είναι το μπικίνι που δεν αποκαλύπτει όλο το σώμα. Το κάτω μέρος φτάνει να καλύπτει και τη μέση και να κόβει αισθησιακά στους μηρούς. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή είναι η πιο σικ επιλογή και σίγουρα όλοι θα μείνουν άναυδοι με τη στιλιστική επιλογή σας για την παραλία.
Η δεύτερη επιλογή είναι το κλασσικό μπικίνι, με σχοινάκια ή και όχι, στράπλες ή τριγωνάκι. Για να υποστηρίξει αυτή σας η επιλογή το navy στυλ, απλά μείνετε στην λεπτομέρειες. Κρίκοι, ρίγες, άγκυρες, σχεδιασμένα σχοινιά πάνω στο ύφασμα του μαγιό και προφανώς πάντα στα χρώματα που έχουμε αναφέρει.
Αν θέλετε να αναδείξετε περισσότερο το στυλ αυτό, φορέστε αξεσουάρ (παρεό, καπέλα, γυαλιά, πλαστικά κολιέ, σαγιονάρες) στα χρώματα του κόκκινου.
Αν και η πρώτη επιλογή δεν βοηθάει πολύ σε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα όπως η επιλογή του μπικίνι, σίγουρα θα σας ανταμείψει αφού όλοι θα σχολιάζουν το γούστο και το στυλ σας. Ό, τι όμως και αν επιλέξετε να φορέσετε, σιγουρευτείτε ότι είναι το κατάλληλο κομμάτι για εσάς και μόνο.

xx.FG!!:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου