Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η μόδα… επί ποδός.!!


Κάτι ήξερε η λατρεμένη Κάρυ Μπράτσο που διέθετε μια ολόκληρη περιουσία σε παπούτσια, γιατί τα παπούτσια και οι τσάντες όπως και να το κάνουμε είναι μια επένδυση είδους.. θηλυκού!
Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μετατρέψει ένα καθημερινό ντύσιμο σε επίσημο, και το αντίθετο. Και το καλύτερο, η μόδα στα παπούτσια δεν αλλάζει με τόσο ραγδαίους ρυθμούς όπως στα ρούχα.
Πάρτε για παράδειγμα τις νέες τάσεις της μόδας στα παπούτσια για το καλοκαίρι του 2011. Τα δεδομένα παραμένουν σχεδόν τα ίδια με κάθε καλοκαίρι: σανδάλια στολισμένα με ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά και σε απολύτως μίνιμαλ- gladiator- γραμμές, ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονα χρώματα, πλατφόρμες για ξεκούραστες και στιλάτες βόλτες στα σοκάκια των νησιών,  ένα καλό πεντικιούρ και έτοιμες!!











Οι μόνες τάσεις που προστέθηκαν φέτος στις επιλογές για τα ποδαράκια μας, είναι πέδιλα σε μορφή μπότας αστραγάλου με φερμουάρ στα πλάγια για τις πιο εκκεντρικές, και ακόμα τα παλιά γνωστά σε όλους μας- άχαρα-  σαμπό που έκαναν τη δυναμική επανεμφάνιση τους μετά από περίπου 10 χρόνια απουσίας τους.





Ό,τι και να επιλέξετε, ένα είναι το σίγουρο: τα παπούτσια είναι σαν τα κοσμήματα, μπορούν να στολίσουν και να αναδείξουν  ένα απλό στυλ, αλλά μπορούν και να υπερφορτώσουν ένα ντύσιμο αν δεν προσέχουμε τις υπερβολές.


                                                         xxxx...fGirls.!;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου