Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Άσπρη μέρα.!!

Διαχρονικό και must κομμάτι για μια γυναικεία γκαρνταρόμπα: το άσπρο παντελόνι.
Επιτέλους o ήλιος σταθεροποιήθηκε πάνω από τα κεφάλια μας, μετά από πολλούς ενδοιασμούς, και μπορούμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα τζίν και τα μαύρα παντελόνια που φάγαμε με το κουτάλι τους περασμένους μήνες.
Το άσπρο παντελόνι λοιπόν είναι εδώ για να αναζωογονήσει την καλοκαιρινή διάθεση μας. Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο κομμάτι θέλει και ένα ανάλογο σωματότυπο για να αναδειχτεί κατάλληλα, αλλά οι επιλογές και οι παραλλαγές του είναι πολλές.
Για όσες λοιπόν έχουν αδύνατα πόδια αναμφισβήτητα ένα στενό άσπρο παντελόνι θα είναι η τέλεια επιλογή για μια ανοιξιάτικη έξοδο.  Όσες έχουν ένα πιο μεσογειακό τύπο σώματος, δεν χρειάζεται να αποκλείσουν από τις επιλογές τους το άσπρο. Φαρδιά άσπρα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα ή ακόμα και τα ονομαζόμενα «ψαράδικα» παντελόνια (που κόβουν πάνω από τη γάμπα)  μπορούν να αναδείξουν με τον κατάλληλο τρόπο κάθε γυναικείο σώμα. Επιπλέον, τα άσπρα παντελόνια με έντονα σκισίματα στο μπροστά μέρος, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους αφού, τα σκισίματα τραβάνε την προσοχή και έτσι δεν είναι τόσο φανερές οι ατέλειες του κάθε σώματος.
Προσοχή(!) ακόμα και αν ήσαστε ψηλή με πόδια γαζέλας ή και αν δεν έχετε το σώμα της Ζιζέλ, μην φορέσετε το άσπρο παντελόνι που κόβει στο μέσον της γάμπας. Αυτό το κόψιμο δεν αναδεικνύει κανένα είδος σωματότυπου αφού δεν προσθέτει τίποτα, αντιθέτως κάνει τα πόδια να φαίνονται κοντύτερα και τις γάμπες να φαίνονται άκομψες, και ούτε 14 πόντοι τακούνι δεν σώζουν αυτή την κατάσταση με σιγουριά. Τέλος, τα άσπρα τζίν δεν φοριούνται με αθλητικά παπούτσια. Φορέστε τα με τακούνια, σαγιονάρες, μπότες, μποτάκια, αλλά όχι με αθλητικά. Ένα τόσο σίκ είδος παντελονιού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδυαστεί με τα άχαρα και καθ’ όλα άγαρμπα sneakers, τα οποία επιλέγουμε μόνο για το γυμναστήριο ή για μια casual πρωινή ενδυμασία  με σύμμαχό τη βολική μας φόρμα.
Πολλές σταρ και μοντέλα επιλέγουν στις εξόδους τους το άσπρο παντελόνι, εμείς απλά παίρνουμε ιδέες και τις εφαρμόζουμε στο δικό μας στυλ, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι: δεν χρειάζονται πρότυπα, είμαστε όλες πρωτότυπα.!







xoxo.FG!;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου