Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Vintage κοσμήματα.!!


Όλες μας έχουμε αξεσουάρ-κημίλια που περνάνε από χέρι σε χέρι μέσα στην οικογένεια, και αν όχι, όλες μας μπορούμε και πρέπει να αποκτήσουμε.
Τα vintage αξεσουάρ, είναι και παραμένουν εδώ και χρόνια απαραίτητα στοιχεία μιας πλήρως οργανωμένης.. μπιζουτιέρας ( όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου!). Χρυσά δαχτυλίδια με ημιπολύτιμους λίθους, χρυσά κολιέ και βραχιόλια που φαίνεται στο χρώμα τους ότι αντέχουν στο χρόνο, και καρφίτσες σαν αυτές της Βασίλισσας της Αγγλίας, είναι must να υπάρχουν στο σπίτι κάθε κοπέλας από 20 έως..120 χρονών.





Τα vintage κοσμήματα, μπορούν να ολοκληρώσουν ένα μοντέρνο στυλ κάνοντας το να φαίνεται πιο σικ και πιο κομψό. Γι ΄ αυτό fashionίστες και στάρς όλου του κόσμου τα επιλέγουν στην καθημερινότητά τους, αλλά και σε πιο επίσημες στιγμές της ζωής τους.

Dita Von Teese, με vintage χτενάκι για τα μαλλιά.


Angelina Jolie, με vintage σκουλαρίκια.

Το απόλυτο style icon, Mary Kate Olsen,με  vintage δαχτυλίδια.

Μην μου ανησυχείτε όμως, δεν χρειάζεται να ήσαστε σταρ για να αποκτήσετε αυτά τα πολυπόθητα αξεσουάρ! Απλά ανοίξτε τα συρτάρια της γιαγιάς σας, της μαμάς σας, ή απλώς ψάξτε για τέτοια σε μαγαζιά με φθηνά και μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ όπως Zara, H&M , Accessories και μικρά –ψαγμένα μαγαζάκια στο κέντρο της Αθήνας. Αξίζει ο κόπος.












xo, xo fashion girls ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου