Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

BE AN ANIMAL!!!


Χειμώνα, καλοκαίρι, τα ζωώδη ένστικτα μας παραφυλάνε.. στην ντουλάπα μας(!). Διάσημοι οίκοι μόδας όπως οι D&G και Cavali  , λατρεύουν τα animal prints και δεν παραλείπουν να τα εκθειάζουν στις περισσότερες κολεξιόν τους, όλες τις εποχές του χρόνου.
Τολμήστε και εσείς λοιπόν να βγάλετε τον άγριο εαυτό σας, φορώντας animal prints, και μην κρύβετε πλέον τις άγριες διαθέσεις σας.





Ζεμπρέ και τιγρέ υφάσματα κάνουν και φέτος την δυναμική εμφάνιση τους . Μάξι φορέματα, κοντά φορέματα, σε αέρινες αλλά και πιο στενές γραμμές είναι οι τάσεις για το καλοκαίρι στα animal prints.

Ένα αέρινο μάξι φόρεμα με τέτοιο ύφασμα, είναι ότι καλύτερο για μια επίσημη, βραδινή εμφάνιση.  Ταιριάξτε το με σαγιονάρες ή ακόμα και με ψηλοτάκουνα πέδιλα και κράτιστε την αέρινη και wild διάθεση σας σε όλο το σύνολο της εμφάνισης σας.
Κολλητά ,στράπλες, με βάτες στους ώμους ή μακριά μανίκια, κοντά φορέματα, μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο, αλλά ένα τέτοιο animal print ρούχο, ταιριάζει καλύτερα σε μια καλοκαιρινή – τύπου safari- έξοδο  και όχι τόσο σε ένα γκαλά. Φορέστε το με μποτάκια ως τους αστραγάλους ή  μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, μια μικρή μαύρη τσάντα, και χωρίς περεταίρω αξεσουάρ.


Για ένα πιο καθημερινό ντύσιμο με πρωταγωνιστή το animal print, επιλέξτε t-shirts με animal print λεπτομέρειες ή φανελάκια με ρίγες ή τιγρέ υφάσματα. Βγάλτε το ζώο από μέσα σας, αλλά μην υπερβάλετε με αυτό το ύφασμα, ειδικά σε ένα πρωινό ή πιο casual ντύσιμο. Συνδυάστε ένα τέτοιο κομμάτι με ένα μαύρο κολάν ή παντελόνι, με ένα τζίν , με ένα άσπρο παντελόνι ή τζίν φούστες και σορτσάκια. Μπορείτε να βάλετε παπούτσια-μπαλαρίνες  με το ίδιο animal print ύφασμα, αλλά μην υπερβάλετε με την τσάντα, κρατήστε μια μαύρη απλή τσάντα, ή αντίθετα κρατήστε μια τσάντα με animal print λεπτομέρειες και συνδυάστε την με μονόχρωμα παπούτσια.


Ο χειμώνας και τα animal print έχουν μια σχέση ζεστασιάς και τρυφερότητας, αφού το ζωώδες αυτό χαρακτηριστικό παρουσιάζεται το χειμώνα πάνω σε γούνες, παλτό, φουλάρια. Το χειμώνα λοιπόν επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τάση περισσότερο ως μια λεπτομέρεια στο υπόλοιπο ντύσιμο σας, και όχι ως έντονο πρωταγωνιστή, όπως το καλοκαίρι.

Όπως και να έχει, μην υπερβάλετε με το animal print, γιατί …δαγκώνει.! Ένα κομμάτι ρούχου ή αξεσουάρ  με αυτό το σχέδιο, φτάνει για να κάνει το ντύσιμο σας άγριο και εντυπωσιακό, αν βάλετε παραπάνω από ένα , τότε η αγέλη θα σας ορμήσει, και… ποιος σας σώζει.(!)

                               xo,xo, fashion girls!!:)


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου