Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Η BAR REFAELI ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!


Το νησί των ανέμων, η Μύκονος, είναι καλοκαιρινός προορισμός πολλών διασήμων εγχώριων και μή.
Φέτος τον Αύγουστο, έκανε την εμφάνιση της και το Ισραηλινό supermodel Bar Refaeli, γνωστή για τις ζηλευτές αναλογίες της και την επι 6 χρόνια σχέση της με τον Leonardo DiCaprio. 

Εμείς, ψάξαμε λίγο παραπάνω την προσωπική της ιστοσελίδα στο Twitter, όπου πόσταρε συχνά φωτογραφίες της απο το νησί των ανέμων, και σας παρουσιάζουμε με λεπτομέριες πως πέρασε το μοντέλο τις μέρες της εκεί.



Ready to have some fun.. Στο πλοίο πηγαίνοντας προς τη Μύκονο, η Bar Refaeli με ένα πολύ κάλό της φίλο, αντί να ξεκουράζονται για να καταπλήξουν τα πλήθη.. έβγαζαν φωτογραφίες.!



Ποιός είπε ότι τα μοντέλα δεν αγαπάνε το καλό φαγητό?

"One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well" , με αυτό το μότο στο μυαλό της, η Bar Refaeli, δείπνησε στα καλύτερα μαγαζιά της Μυκόνου, βγάζοντας φωτογραφίες με τους φίλους της και απολαμβάνοντας την Ελληνική κουζίνα.




Το, διεθνούς φήμης, super model δεν υστερεί σε τίποτα. Όμορφο πρόσωπο, φανταστικές αναλόγίες και φοβερό χιούμορ, συνθέτουν την τέλεια γυναίκα.
Η Bar Refaeli, σχολίασε τις παραπάνω φωτογραφίες λέγοντας ότι "νίκησε" τον εμφανιζόμενο φίλο της, παίζοντας ξύλο μαζί του, αλλά προφανώς, δεν έλειψαν και.. τα τραύματα απο τη δεδομένη "μάχη".



Στις βραδυνές της εξόδους, το μοντέλο, πέρα απο το γεγονός ότι εξέπληξε τους Έλληνες, και μη, θαυμαστές της, φρόντισε να περάσει καλά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τους φίλους που την περιτριγύριζαν σε κάθε της κίνηση.


Η ομορφία στο απόγειό της.. Η Bar Refaeli, δεν φοβάται να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της, όπου είναι τελείως αμακιγιάριστη. Με τέτοιο αψεγάδιαστο πρόσωπο, ποιός θα φοβόταν άλλωστε?



Η διασκέδαση για το μοντέλο, δεν σταμάτησε όμως στα μπαράκια της Μυκόνου.
Ήδη πρίν τη δύση του ηλίου, η Bar Refaeli, φρόντιζε να περνάει καλά ακόμα και στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε.
Στην πρώτη φωτογραφία, την βλέπουμε να ποζάρει, μιμούμενη...την ίδια, για τη φωτογάφιση που είχε κάνει για φιλανθρωπικό σκοπό, για τον οίκο Marc Jacobs, στην εκστρατεία "protect the skin you're in", όπου πολύ διάσημοι δέχτηκαν να φωτογραφηθούν γυμνοί κατά του καρκίνου του δέρματος.
Στην επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε το γνωστό μοντέλο σε μια της προσπάθεια να χωρέψει τσιφτετέλι, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.


Τέλος, απόλαυσε το Ελληνικό ηλιοβασίλεμα, λέγοντας πώς " κακώς είμαι σε αυτή τη φωτογραφία...Γιατί αυτό το ηλιοβασίλεμα θα έπρεπε να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο". Όσο όμορφο και αν είναι το ηλιοβασίλεμα, συγνώμη Bar, αλλά θα διαφωνήσουμε μαζί σου..

Αυτές ήταν μερικές απο τις στιγμές που πέρασε το μοντέλο, στο φανταστικό νησί του Αιγαίου. Hope you liked it  :)

xoxo, Fgirls!:) <3


2 σχόλια:

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου