Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Let's ROCK!!!


I was made for loving you baby, you were made for loving me.. τραγούδησαν πριν χρόνια οι αγαπημένοι  μου Kiss, και βλέποντας για ακόμα μια φορά το video clip τους, συνειδητοποίησα πως we can’t get enough of a total rock outfit.!
Όλοι λίγο-πολύ κρύβουμε μέσα μας ένα ρόκ χαρακτήρα, παραδεχτείτε το! Και ευτυχώς που το ντύσιμο a la rock band είναι χειμώνα- καλοκαίρι μέσα στις επιλογές μας.
 Το ρόκ είναι ιδεολογία, αναρχική και άγρια ιδεολογία για την ακρίβεια.! Βγάλτε λοιπόν τα δερμάτινα σας, μπλούζες σκισμένες, τζίν ξεβγαλμένα και τον πιο ατίθασο εαυτό σας.
Για να υιοθετήσετε το ρόκ look πρέπει να σκέφτεστε ανατρεπτικά και εκκεντρικά. Αγοράστε μπλουζάκια με στάμπες και συνθήματα που θα βρείτε σε όποιο μαγαζί και να πάτε, από το πιο οικονομικό μέχρι σε εκείνο που πρέπει να.. βάλετε βαθιά τα χέρια στις τσέπες. Μπορείτε ακόμα και να φτιάξετε τη δική σας μπλούζα πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα που τυπώνεις ότι θέλεις εσύ σε όποιο ρούχο  θέλεις.
Το καρό, συνήθως σε συνδυασμό κόκκινου και μαύρου, είναι ακόμα ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από μια ρόκ γκαρνταρόμπα. Συνήθως καρό πουκάμισα συνδυασμένα με μαύρα μπλουζάκια και μαύρα παντελόνια  κάνει την ανατροπή στο κλασσικό ροκ στυλ ντυσίματος με τις σκισμένες μπλούζες.
Must have κομμάτι είναι ακόμα το δερμάτινο κοντό τζάκετ. Τη χειμερινή περίοδο συνήθως, μπορείτε να βρείτε ωραία και ανθεκτικά δερμάτινα τζάκετ σχεδόν παντού, και σε καλές τιμές ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.
Όλα τα παραπάνω ταιριάζουν τέλεια με τζίν ξεβγαλμένα και σκισμένα παντελόνια- κυρίως σε ανοιχτούς τόνους- αλλά και με το κλασσικό μαύρο-σωλήνα παντελόνι.
Το γεγονός ότι οι κοντές τζίν φούστες και τα καυτά τζίν σορτς, είναι στερεοτυπικά συνδεδεμένα με ένα girly και αθώο outfit δεν μας κάνει να τα αποκλείουμε από τη ρόκ συλλογή μας. Αυτά τα κομμάτια με ένα μαύρο οπάκ, σκισμένο καλσόν, μπορούν με ευκολία να ολοκληρώσουν ένα τέτοιο στυλ ντυσίματος.
Τέλος, όποιος λέει ότι το ρόκ δεν μπορεί να είναι… κυριλέ, κάνει λάθος. Διάσημοι οίκοι μόδας όπως ο Balmain, αποδεικνύουν το αντίθετο. Φορέματα κοντά, με βάτες στους ώμους και τρούξ ραμμένα στα υφάσματά τους, παντελόνια κολλητά δερμάτινα ή και σε πιο ανατρεπτικά χρώματα και τζάκετς με μεγάλα κουμπιά και έντονους ώμους  είναι σαφέστατα η καλύτερη επιλογή για ένα νεανικό και μοδάτο ρόκ ντύσιμο.







Hope that we rocked your fashion world!!!

xoxo. FGirls <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου