Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σταρ που ροκάρουν!!!


Όλοι οι celebrity έχουν μια ροκ πλευρά, άλλοι πιο φανερή και άλλοι πιο απόκρυφη. Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι οι περισσότεροι από αυτούς, επιλέγουν ροκ outfits συνήθως για ένα πιο casual ντύσιμο.
(1)

(2)

Η Nichole Ritchie, είναι σίγουρα μια από τις σταρ που έχουν μια έντονη, εκκεντρική ροκ προσωπικότητα και το έχει αποδείξει πολλές φορές.
Το αποδεικνύει όμως συχνά και με τις στιλιστικές της επιλογές. Για ένα καθημερινό look, η Νικόλ επιλέγει πολλές φορές αυτό το στυλ ντυσίματος.
Στην πρώτη φωτογραφία, η Nichole Ritchie αν και έγκυος, τολμάει  να ροκάρει. Η επιλογές της είναι τέλειες: total black outfit, κολάν μαύρο, μαύρα κοντά μποτάκια, δερμάτινο τζάκετ με τρούξ και φερμουάρ και μαύρα γυαλιά.
Το δεύτερο Outfit της, είναι και αυτό πολύ casual αλλά λίγο πιο ελαφρύ. Οι νεκροκεφαλές στο McQueen φουλάρι της, τα φλάτ κοντά μποτάκια της και το μαύρο κολάν κάνουν φανερή τη ροκ της διάθεση, αλλά τολμάει να βάλει λίγο χρώμα με τα κόκκινα γυαλιά της και την άσπρη ζακέτα, για να σπάσει λίγο τη wild εικόνα του ροκ στυλ.
(1)

(2)

Η Kate Moss, πάντοτε θα είναι style icon, όποιο στυλ και αν επιλέξουμε. Ξέρει να ταιριάζει τέλεια όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της για όλες τις περιστάσεις και για όλες τις ώρες.
Στην πρώτη φωτογραφία, οι παπαράτσι την απαθανάτισαν σε μια πρωινή της βόλτα, με το απόλυτο casual rock outfit. Μαύρο, σωλήνας παντελόνι, μαύρα παπούτσια, ένα απλό μπλουζάκι στους τόνους του γκρι και το κλασσικό δερμάτινο- must have- τζάκετ. Προσωπικά, θα μου άρεσε να στόλιζε λίγο το ντύσιμο της, με ένα φουλάρι, ή κάποιο κολιέ στα χρώματα του ασημί ή του μαύρου ή ακόμα να έβαζε πολλά μεγάλα δαχτυλίδια στα δάχτυλα της. Αλλά όπως και να έχει, πάντα δείχνει τέλεια.
Σε μια πιο επίσημη έξοδο της, το μοντέλο, επέλεξε να ..στολίσει λίγο περισσότερο το ρόκ ντύσιμο της. Φόρεσε λοιπόν μια φανταστική γούνα χωρίς μανίκια, ένα σακάκι από μέσα στα ίδια χρώματα με τη γούνα, δερμάτινο παντελόνι με φερμουάρ στα πλάγια , δερμάτινη μαύρη τσάντα και ψηλοτάκουνες γόβες μέσα από το παντελόνι. Προσοχή(!) αν δεν ήσαστε απόλυτα σίγουρες ότι μπορείτε να ταιριάξετε τόσο καλά αυτά τα δύο υλικά ( γούνα και δερμάτινο), μην το τολμήσετε, επιλέξτε καλύτερα το δερμάτινο τζάκετ ή απλά μόνο το μπεζ σακάκι με βάτες στον ώμο για ένα πιο ροκ-σικ ντύσιμο.
(1)

(2)

 Η Mary Kate Olsen, γεννήθηκε σταρ, και εξελίχθητε στο απόλυτο  fashion icon.
Τολμάει και ανατρέπει το κλασσικό ρόκ- μαύρο ντύσιμο, φορώντας κόκκινο κοντόμεσο γιλέκο και καρό πουκάμισο, συνδυασμένα με ένα σκούρο σκισμένο τζίν και καφέ πλατφόρμες.(φωτογραφία 1)
Βέβαια για μια πιο καθημερινή της εμφάνιση, δεν διστάζει να ακολουθήσει το κλασικό rock outfit. Δερμάτινο κολάν και τζάκετ, μια δερμάτινη τεράστια τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες και τα αγαπημένα της ,φθαρμένα, all star συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο για μια καθημερινή εμφάνιση. (φωτογραφία 2)
Η κάθε σταρ, βάζει το δικό της χαρακτήρα σε κάθε της εμφάνιση. Εσείς παίρνοντας ιδέες και κάντε ακριβώς το ίδιο.
xoxo..Fgirls !!:)

3 σχόλια:

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου