Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Όταν η Coca Cola συναντά.. τον Mickey Mouse!!!




Μία που ο Καρλ Lagerfeld σχεδίασε το δικό του, συλλεκτικό, μπουκάλι coca cola light και μία που οι D&G συνδύασαν την απόλαυση του δημοφιλούς αυτού  αναψυκτικού και την ψυχαγωγία των κινουμένων σχεδίων στη νέα τους κολεξιόν για το χειμώνα του 2011-2012.

Οι D&G για φέτος το χειμώνα, σκέφτηκαν να ακολουθήσουν την περπατημένη και να συνδυάσουν στη νέα τους κολεξιόν, το αγαπημένο αναψυκτικό εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο εδώ και χρόνια  και το κλασικό πλέον, κινούμενο σχέδιο  Mickey Mouse. Δύο στοιχεία που πλέον έχουν γίνει κλασικά στην Αμερικάνικη κουλτούρα και έχουν απήχηση παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν θα μπορούσαν παρά να συντελέσουν βασικά στοιχεία σε ακόμα μία επιτυχία του Ιταλικού διδύμου της μόδας.
Με μια πιο funky διάθεση λοιπόν, οι D&G αποφάσισαν φέτος το χειμώνα να σχεδιάσουν αντρικά loose φούτερ με το λογότυπο της Coca Cola και σχέδια εμπνευσμένα από τον αγαπημένο και γλυκύτατο ποντικό της μικρής οθόνης , και γυναικεία t-shirt με «στάμπα και σφραγίδα» του εθιστικού μεν, αλλά λατρεμένου δε, αναψυκτικού.








Έντονα χρώματα για τους άντρες που δεν δέχονται την επικείμενη έναρξη του χειμώνα, γούνες για όσους είναι τολμηροί και θέλουν να εντυπωσιάζουν, και jacket με τη φιγούρα του Mickey Mouse, για όσους θέλουν να παραμείνουν παιδιά.
Στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, οι D&G, φάνηκαν να είναι πιο.. συντηρητικοί, επιλέγοντας να σχεδιάσουν απλά μπλουζάκια στα χρώματα της Coca Cola ( κόκκινο- άσπρο) με στάμπες που είτε αναγράφουν μόνο το λογότυπο του αναψυκτικού είτε αναγράφοντας έξυπνα λογότυπα σε συνδυασμό με τη λαχτάρα για ένα μπουκαλάκι δροσιστικής Coca Cola.



Όσο ανατρεπτική, νεανική και εμπνευσμένη από την pop-art και αν είναι η νέα κολεξιόν των D&G , τα κομμάτια της εξακολουθούν να παραμένουν κάπως «τσιμπιμένα», αφού για ένα απλό γυναικείο t-shirt οι τιμές ξεκινάνε από 90 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 100.  Sorry, αλλά ένα κόκκινο φανελάκι με το λογότυπο της Coca Cola, το φτιάχνω και μόνη μου και με πολύ λιγότερα χρήματα…

xoxo, FGirls!!<3

2 σχόλια:

You might also like

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου